Job hos Vinde Murerfirma

Få det de opgaver, du er bedst til – i et godt arbejdsmiljø. Hos Vinde Murerfirma vil vi være de bedste, og det gælder også over for vores medarbejdere. Vi tilbyder et tæt samarbejde med ledelsen, hvor vi lytter til, hvad du bedst kan lide at lave. Glade medarbejdere giver tilfredse kunder, og det gør vi en stor indsats for at sikre.

Vi har i øjeblikket ingen ledige stillinger - men du kan få dit CV i vores jobbank

Vi har i øjeblikket ikke brug for flere hænder i vores team. Men vi har travlt, og ved også at situationen kan ændre sig. Er du udlært murer og god til alment murerarbejde eller flisearbejde? Så er du meget velkommen til at kontakte os med en uopfordret ansøgning!
Vi vil gerne høre fra dig, som er…

Udlært murer og glad for de almindelige mureropgaver. Er god til flisearbejde, eller gerne vil lære at blive god til det. Er ligeså stolt af dit fag, som vi er – og derfor går op i detaljer og finish.

Det har vi til dig, den dag vi opretter flere stillinger…
De opgaver, du er bedst til – så du bliver glad for dit job og ser frem til at komme på arbejde. Vi gør meget for at have et godt arbejdsmiljø – når vores medarbejdere er glade, bliver vores kunder det nemlig også. Vi er en arbejdsplads, som kun laver løsninger fra “øverste hylde”, og det betyder, at de små ting er de vigtigste.

Vil du gerne være en del af vores jobbank, så ring til HC eller JP. Så får vi en snak om mulighederne.

Håndværk fra
øverste hylde

Vi er en pålidelig og grundig samarbejdspartner, både som udbyder og samarbejdespartner. Du kan regne med vores folk, og de rydder pænt op efter sig.

Om Vinde Murerfirma

HC startede Vinde Murerfirma i 2013, og har siden løst små og store opgaver i Skive-området. I 2020 kom JP med i firmaet. HC og JP er begge vokset op i Oddense og har stærke bånd til lokalområdet.

Vinde Murerfirma står for godt håndværk og vi lever højt på kunders anbefalinger. For os er det vigtigt at aflevere et stykke arbejde i høj kvalitet til tilfredse kunder.

Vi sætter en ære i at holde styr på byggepladsen i processen og at rydde pænt op, før vi går til fyraften.

Vinde Murerfirma © 2024 All rights reserved​