Job hos Vinde Murerfirma

Få de opgaver, du er bedst til - i et godt arbejdsmiljø

Giv os et ring - så ser vi på dine muligheder.

Vi har i øjeblikket ingen ledige stillinger - men du kan få dit CV i vores jobbank

Vi har i øjeblikket ikke brug for flere hænder i vores team. Men vi har travlt, og ved også at situationen kan ændre sig. Er du udlært murer og god til alment murerarbejde eller flisearbejde? Så er du meget velkommen til at kontakte os med en uopfordret ansøgning!
Vi vil gerne høre fra dig, som er…

Udlært murer og glad for de almindelige mureropgaver. Er god til flisearbejde, eller gerne vil lære at blive god til det. Er ligeså stolt af dit fag, som vi er – og derfor går op i detaljer og finish.

Det har vi til dig, den dag vi opretter flere stillinger…
De opgaver, du er bedst til – så du bliver glad for dit job og ser frem til at komme på arbejde. Vi gør meget for at have et godt arbejdsmiljø – når vores medarbejdere er glade, bliver vores kunder det nemlig også. Vi er en arbejdsplads, som kun laver løsninger fra “øverste hylde”, og det betyder, at de små ting er de vigtigste.

Vil du gerne være en del af vores jobbank, så ring til HC eller JP. Så får vi en snak om mulighederne.
HC Vestergaard

HC Vestergaard

JP Vestergaard

Samarbejde

Her møder du vinde murerfirma

Om Vinde Murerfirma

HC startede Vinde Murerfirma i 2013, og har siden løst små og store opgaver i Skive-området. I 2020 kom JP med i firmaet. HC og JP er begge vokset op i Oddense og har stærke bånd til lokalområdet.

Vinde Murerfirma står for godt håndværk og vi lever højt på kunders anbefalinger. For os er det vigtigt at aflevere et stykke arbejde i høj kvalitet til tilfredse kunder.

Vi sætter en ære i at holde styr på byggepladsen i processen og at rydde pænt op, før vi går til fyraften.

Vinde Murerfirma © 2018 All rights reserved​