Badeværelser

Dit nye badeværelse

 

Skal du have nyt badeværelse? klinkerne skiftes? er det tid til gulvvarme i badeværelset?  bruger du ikke badekaret? vil du gerne have ny bruseniche? Der kan være mange grunde til at renovere badeværelset og hos Vinde giver vi gerne en hånd med.

Måske har du brug for rådgivning til hvordan badeværelset skal opdateres. Vi kan vejlede om nye klinker, støbe nyt gulv med gulvvarme og komme med spændende inspiration til bruseniche og indretning af dit nye badeværelse.

Hjælp til renovering af badeværelse

Vi vil gerne komme og se dit nuværende badeværelse, før vi giver en pris på renoveringen af dit bad. Med vores erfaringer i baghånden kan vi give et overslag på omkostningerne, hvor lang tid det tager at lave ombygningen. Du er naturligvis så meget med i processen, som du har lyst til, og vi størst mulig hensyn til, at din hverdag bliver så uforstyrret som muligt under ombygningen.

Kontakt os nu, så kommer vi og giver en pris på nyt badeværelse

Nye klinker og gulvvarme i badeværelset?

Er du træt af dit badeværelse? Vi laver en gennemgribende renovering af dit badeværelse. Måske skal det brydes helt ned?  Måske skal der bare småjusteringer til.

Har du overvejet at få fliser helt fra gulv til loft? Vi sætter fliser op i alle størrelser - også dem, som går fra gulv til loft i et stykke.

Klik på billedet for at se flere eksempler.